Volendam

Na alle eerdere activiteiten, was vandaag Volendam aan de beurt. Vanmorgen zaten we om 10.00 uur in de auto van opa op weg er naar toe. Eenmaal aangekomen, zijn we heerlijk begonnen met koffie met appelgebak en slagroom op een terrasje op de dijk in de haven. Slecht voor de lijn, maar wel erg lekker op zijn tijd. Ondertussen was opa met Michelle even gaan kijken naar de vaartijden van de boot naar Marken. Michelle zag een boottochtje wel zitten want die had het daarna nergens anders meer over. “straks op de boot?” “ja, straks gaan we op de boot”.  

Maar eerst moest er bij Foto Zwarthoed een foto gemaakt worden in, hoe kan het ook anders, Volendamse klederdracht. Dit was een grote wens van opa en wie ben ik om daar geen gehoor aan te geven. En dus werden we in onze kostuums gehezen. Als laatste Michelle want die zag het helemaal niet zitten. Als ik vroeg ” Michelle ook?”  Kreeg ik steevast het antwoord “nee, wil ik niet!”. Ojee, het zal toch niet. Om haar was het tenslotte allemaal te doen. Gelukkig had de kleedster eerder met dit bijltje gehakt want ze kreeg Michelle zover dat ze meewerkte. Nou scheelt het ook dat vreemde ogen toch echt dwingen. Maar toch, het werkte. En dit is het resultaat. (nee, niet de complete familiefoto. Ik heb een reputatie hoog te houden, maar wel Michelle).

Klik voor grotere versie

Is het geen plaatje? Ik vind van wel, maar ik ben vast bevooroordeeld.

Daarna gingen we dan op de boot naar Marken. Michelle heeft genoten en was zelfs toen er flinke deining was helemaal niet bang. In Marken is op zich niet zo heel veel te beleven. Na een korte wandeling over de dijk, zijn we op een terrasje geploft om even wat te eten om daarna weer met de boot terug te varen.

Nadat we de bewuste foto’s opgehaald hadden, werd het tijd om naar huis te gaan en kunnen we terugkijken op een erg gezellig dag in gemoedelijk Volendam.

Morgen moet ik na een week vrij weer aan het werk en Michelle weer naar de kindjes zoals ze dat zelf noemt. Het zal niet meevallen. Hoewel, misschien kan ik daar een beetje bijkomen van alle activiteiten van afgelopen week. 😉 

2 Responses to “Volendam”

  • Het is inderdaad een plaatje. Beetje jammer dat de familiefoto hier niet bij staat 🙂

  • Hi admin, i must say you have high quality articles here.

    Your website should go viral. You need initial
    traffic only. How to get it? Search for; Mertiso’s
    tips go viral

Leave a Reply

Iets over mij
* Den Haag (Loosduinen)
* 43 jaar
* Bruine ogen
* Getrouwd met Patrick
* Mama van Michelle
* Managementassistente
* Nintendo Wii
* Nintendo ds XL * xBox 360
* Mac Book Pro
* iPhone
* iPad
* Nijlpaarden
* Torremolinos
* Baileys
* Zwarte Suzuki Jimny
Recente foto’s
www.flickr.com
Eerdere posts
Stats