Twitterveiling voor Haïti

Na het enorme succes van de eerste Twitterveiling van de zomer is er nu een vervolg voor, hoe kan het ook anders, Haïti.

Ik word hier helemaal blij van. Vooral omdat ik zeer goede ervaringen heb met de vorige veiling, maar vooral ook omdat de opbrengst niet alleen naar giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties gaat, maar ook naar de Orde van Moeder Teresa.  Deze Orde is al vele tientallen jaren werkzaam op Haïti. Zij zetten zich met een kleine groep in voor de opvang van de allerarmsten, waaronder wezen, bejaarden en zowel lichamelijk als geestelijk gehandicapten. Deze toch al kwetsbare groepen hebben in een land als Haïti nauwelijks tot geen mogelijkheden en kansen.

Dit is toch geweldig. Ik weet dan ook nu al dat dat me geld gaat kosten, maar ik weet ook dat het mij weer leuke dingen/activiteiten op gaat leveren.

Ik raad iedereen aan regelmatig te gaan kijken op de site of misschien heb je zelf wel iets leuks aan te bieden. Doen!!

Leave a Reply

Archief