Pasen op school

Gisteren was het dan eindelijk zover. Michelle mocht in pyjama naar school voor het paasontbijt. Ze was de afgelopen week de dagen al aan het aftellen. Want dat is natuurlijk wel heel spannend. Het was alleen wel een beetje jammer dat het zou koud was en we het beter vonden als ze haar pyjamabroek op school aandeed. En hoewel ze een beetje teleurgesteld was, begreep ze het gelukkig wel.

Op school waren de tafels gezellig gedekt en al gauw had ze haar plekje gevonden. En toen moesten de ouders weg zodat ze lekker konden gaan eten.

’s Middags gingen ze met een echte paashaas paaseieren zoeken en laat dat nou net in de gezamenlijke achtertuin van mijn moeder zijn. En zo kon ik het ’s avonds terug zien op film want opa had alles gefilmd. Mooi om te zien hoe al die kleuters van hot naar her rende op zoek naar de (chocolade) eieren. Michelle had er ook 1 gevonden en was helemaal trots. Nou maakte het niet uit hoeveel ze er vonden want alle eieren werden in een mand verzameld en toen alle eieren gevonden waren, mocht iedereen er eentje uithalen.

Het was een erg leuke dag.

Leave a Reply

Archief