Hoe gaat het op school?

Dat is toch wel de meest gestelde vraag de afgelopen twee weken.
Nou, het gaat eigenlijk hartstikke goed. Ze gaat nog steeds met veel plezier. In de klas gaat ze lekker haar gang. Ze heeft al vriendinnetjes en vanmiddag was ze zelfs al boos op de juf. En dat laatste betekent dat ze zich prima op haar gemak voelt.

Verder leert ze veel. Ook dingen waarvan ik denk “hmpf, moet dat nou?”. Maar ook dat hoort erbij.

En het is zo grappig. Lopen we in het winkelcentrum hoor ik ineens achter ons: “Michelle!! Michelle!! hoi!!”. Als ik achterom kijk zie ik een grappig mannetje met zijn moeder, die helemaal blij is om Michelle te zien. En Michelle? Die kijkt achterom, zwaait nonchalant en gaat verder met vertellen wat ze allemaal gedaan heeft op school. De kleine diva.

One Response to “Hoe gaat het op school?”

Leave a Reply

Archief