Webshoppen

Ik ben er dol op! Ik kan hele avonden met de laptop op schoot op de bank webshops afstruinen.
En daarbij word ik ook nog eens geholpen door de site Hip & Hot. Hier wordt dagelijks een webshop besproken. Vaak met leuke winacties en soms ook met kortingen. Deze site is voor mij eigenlijk funest want de shops zijn zo leuk.

Vorige week stond er een artikel van Sunflower Jewels. En bij dit artikel stond een strandtas waar ik op slag verliefd op werd. Die wilde ik hebben. Gauw doorgeklikt naar de site. Maar helaas, onder de knop tassen stond ie niet. Balen. Toch even verder gekeken op de site en jawel, bij de workshops stond “mijn tas”. Het was een voorbeeld van een tas die je kon maken tijdens de workshops. Maarja, ik ben totaal niet handig met naald en draad, dus zo’n workshop is geen optie. Ik heb toen maar de stoute schoenen aangetrokken en gemaild met de vraag of de tas ook te koop was. En dat was hij. Ik werd er helemaal blij van. Na leuk mailcontact, werd vandaag de tas bezorgd. Helemaal goed en origineel want door Ingrid zelf gemaakt.

Ik zie mezelf al helemaal lopen op de boulevard in Spanje.

Ik heb trouwens bovenaan mijn site een tab gemaakt met allemaal leuke webshops. Bij veel van deze shops heb ik wat gekocht en goede ervaringen. Tjsa, het is niet vreemd dat als ik de postbode op straat tegen kom, hij mij gedag zegt. Oeps!

3 Responses to “Webshoppen”

Leave a Reply

Archief